Öppet hus i bryggeriet/julmarknad

Den 7-8/12 är det julmarknad i Lövstabruk och L.Ö.V håller öppethus i sina lokaler mellan 11:00-17:00 båda dagarna.

4 Responses

 1. Är nya hemsidan på gång nu? Det verkar som om jag hamnat på någon testversion. Jag ser fram mot det skarpa läget. Magnus
  • sveno
   Den e på gång, vi tar gärna emot önskemål och synpunkter. //Sven
   • Det verkar lovande hittills. Jag har nu också provat att boka brygglokalen i mars via bokningssidan. Det är kanonbra med de röda och gröna markeringarna. Det nderlättar min planering, när man sitter lite på distans.
 2. sveno
  Hej Magnus,. Det är bra att du är på och testar vår nya sida, då får jag träna lite på detta också:), Vi vill ha en användarvänlig sida och vill att flera går ut och testar och letar sej fram. Kom gärna med förslag och önskemål.

Leave a comment